جمعه ۱۴ اردیبهشت ۰۳

بدون استفاده از روغن غذایتان را در سرخ کن ترد و طلایی کنید

۲ بازديد

سرخ کن بدون روغن یا همان "Air Fryer" یک دستگاه آشپزی است که از هوای گرم برای پخت غذاها استفاده می‌کند. این دستگاه امکان سرخ کردن غذا با حداقل یا بدون استفاده از روغن را فراهم می‌کند. اصطلاح "Air Fryer" ممکن است گول زننده باشد چرا که در واقعیت، این دستگاه هوا را گرم می‌کند و باعث پخت غذا می‌شود. این مدل سرخ کن مدتی است به وسایل آشپزی محبوب و ترندی تبدیل شده اند و تقریباً همه جا می توانید تبلیغات آن ها را مشاهده کنید. برای خرید این محصول از برند های متفاوت و معتبر کافی است سری به فروشگاه دیجی کالا بزنید و در حراج دیجی کالا لوازم خانگی، خرید مقرون به صرفه تری را تجربه کنید.

فرآیند پخت غذا در سرخ کن های بدون روغن

فرآیند پخت غذا در سرخ‌کن‌های بدون روغن به وسیله هوای گرم و سیکولاسیون موثر آن انجام می‌شود. این دستگاه‌ها دارای یک فن بادی هستند که هوای گرم را به دور غذاها می‌فرستند و از آنها عبور می‌دهند. در این فرآیند، هوا توسط یک عنصر گرم کننده گرم می‌شود و سپس به دور غذاها هدایت می‌شود، که باعث ایجاد پویایی حرارتی در اطراف غذا می‌شود. این حرارت گرم، باعث ایجاد لایه‌های خارجی سرخ و خوشمزه در غذا می‌شود.

در این فرآیند، بدون استفاده از روغن، هوا از همه جهات به طور یکنواخت به غذاها می‌رسد و حرارت لازم را فراهم می‌کند. این فرآیند پخت نه تنها غذاها را به سرعت آماده می‌کند بلکه موجب حفظ مواد مغذی و حداقل کردن مصرف چربی می‌شود. برای بهترین نتایج، معمولاً توصیه می‌شود غذاها را به صورت یک لایه نازک در سبد سرخ‌کن قرار داده و دوره‌های پخت مختلف را با توجه به نوع و اندازه غذا تنظیم کنید تا حاصل پخت بهینه شود.Top of Form

مزایای استقاده از سرخ کن های بدون روغن

استفاده از سرخ‌کن‌های بدون روغن مزایای متعددی دارد که می‌تواند برای سلامتی و راحتی در آشپزخانه مفید باشد. در زیر به برخی از این مزایا اشاره می‌شود:

  1. کاهش مصرف چربی

با استفاده از سرخ‌کن بدون روغن، می‌توانید غذاها را با حداقل یا بدون استفاده از روغن پخته و بنابراین مصرف چربی را به حداقل ممکن برسانید. این امر می‌تواند به کنترل وزن و حفظ سلامت قلبی کمک کند. از آنجا که افراد امروزه معمولاً به اندازه کافی تحرک ندارند، عدم استفاده بیش از حد از روغن ها می تواند به کنترل وزن بسیار کمک کند.

  1. کاهش کالری

پخت غذاها با سرخ‌کن بدون روغن می‌تواند منجر به کاهش مصرف کالری شود، زیرا از روغن که چربی غیرضروری استفاده نمی‌شود. در نتیجه شما می توانید کالری دریافتی روزانه خود را کاهش دهید و در کنار آن یک غذای خوشمزه و جذاب هم داشته باشید.

  1. صرفه‌جویی در زمان

سرخ‌کن‌های بدون روغن عموماً غذاها را سریعتر از روش‌های پخت معمولی آماده می‌کنند. این به شما امکان می‌دهد تا زمان بیشتری را صرف امور دیگر کنید. مثلا برای پخت یک فبله مرغ رژیمی و خوشمزه تنها ده دقیقه زمان لازم دارید. بنابراین، حتی اگر زمان کمی برای غذا درست کردن در اختیار شما باشد، باز هم می توانید بهترین ها را با این دستگاه بپزید.

  1. حفظ مواد مغذی

از آنجا که در سرخ‌کن بدون روغن از حرارت هوای گرم استفاده می‌شود و نیاز به روغن حرارت داده شده برای پخت غذا وجود ندارد، ، مواد مغذی در غذاها حفظ می‌شوند.

  1. تنوع در آشپزی در عین سادگی و تمیزی

با سرخ‌کن بدون روغن می‌توانید انواع مختلفی از غذاها را تهیه کنید، از سیب‌زمینی و کلم گل گرفته تا مرغ و میگو. علاوه براین، انواع کیک و شیرینی را هم می توانید در این دستگاه درست کنید. بسیاری از سرخ‌کن‌های بدون روغن دارای بخش‌های قابل جداشدن و قابل تمیزکاری آسان هستند که تمیزکاری آشپزخانه را آسانتر می‌کند.

  1. کمترین دخالت در طعم غذا:

از آنجا که نیاز به روغن حداقل است، می‌توانید طعم اصلی غذاها را حفظ کنید و از اضافه کردن چربی و طعم روغن به غذاها جلوگیری کنید.

 

با این حال، همواره مهم است که راهنمای استفاده از دستگاه خود را مطالعه کنید و غذاها را با توجه به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های تولیدکننده تهیه کنید. این سرخ کن توسط برند های مختلف تولید می شوند. طبیعی است که هر دستگاه خصوصیات منحصر به فرد خود را دارد و هنگام استتفاده باید مد نظر قرار داده شوند. در فروشگاه بزرگ دیجی کالا، انواع محصولات از برندهای ایرانی و خارجی و با کیفیت های متنوعی موجود هستند. ضمن مقایسه  محصولات در این مجموعه می توانید در حراج لوازم خانگی دیجی کالا، محصول منتخب خود را با قیمت کم تری تهیه کنید.

 

اولین مطالب آزمایشی من

۲ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۲ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.